ساخت وبلاگ نمونه سوال امتحانی لوازم جانبی سامسونگ لوازم جانبی اپل لوازم جانبی هواوی خرید اینترنتی
طراحی سایت در شیراز

طراحی سایت در شیراز

تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان

آلمان یکی از کشورهای محبوب متقاضیان مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل و پر جمعیت در اروپاست که به دلیل داشتن شرایط مناسب دانشگاهی مورد توجه دانشجویان زیادی جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل قرار گرفته است. چرا که تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور رایگان می باشد و امکان کار دانشجویی نیز به صورت پاره وقت وجود دارد که از مزیت های مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل می باشد. تحصیل رایگان به معنای اعطای بورسیه نبوده و هزینه های زندگی به عهده ی شخص متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل می باشد.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

زبان مورد نیاز جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

اگر قصد دارید در مقطع کارشناسی تحصیل کنید، اکثر رشته ها در این کشور به زبان آلمانی ارائه می شوند و جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل نیاز به ارائه مدرک زبان آلمانی دارید (معمولا B1)، در صورتی که برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اقدام می کنید امکان تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه های انگلیسی زبان این کشور وجود دارد که مستلزم ارائه مدرک آیلتس (6.5 و 7) می باشند.

مدارک لازم جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

_-ریز نمرات و کپی مدرک تحصیلی قبلی ترجمه شده(دیپلم/بسته به مقطع مد نظر)

_ ریز نمرات و مدرک پیش دانشگاهی ترجمه شده

_کپی صفحات پاسپورت

_عکس رنگی پاسپورتی

_مدرک زبان آلمانی

_کپی شناسنامه

تمامی مدارک جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل باید مهر تاییدیه وزارت امور خارجه را داشته باشند و بعد به سفارت این کشور تحویل داده شوند.

زمانی که برای اخذ ویزا جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل به سفارت میروید باید مدارک زیر را به طور کامل به همراه داشته باشید زیرا که ناقص بودن مدارک پرونده جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل می تواند باعث عدم صدور ویزا از طرف افسر مهاجرت گردد بنابراین مدارک زیر جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل را باید به دقت آماده سازید:

_فرم پر شده درخواست ویزا جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل که می توانید از سایت دانلود نموده و عکس متقاضی را ضمیمه آن کنید (دو کپی از این فرم به همراه داشته باشید)

_گذرنامه و کپی از تمامی صفحات آن

_کپی تمامی صفحات گذرنامه همسر

_اعتبار گذرنامه متقاضی حداقل 1 سال

_گواهی بانکی منوط بر داشتن تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی دانشجو برای یک سال اول که به دو صورت انجام می شود:

1. حساب بانکی خود شخص متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

2. مدارک بانکی شخص پشتیبان مقیم آلمان

_ مدرک پذیرش دانشجو از دانشگاه ها یا کالج ها و موسسات معتبر این کشور

_ بیمه نامه حداقل برای شش ماه

_ اصل مدارک چهار سال دبیرستان شخص

برخی از دانشگاه هایی که تحصیل رایگان به شما ارائه می دهند جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

_دانشگاه بین المللی برمن

_دانشگاه دولتی برلین

_دانشگاه یوهانس گوتنبرگ

_دانشگاه بین المللی آلمان

_دانشگاه آکسبورگ

_دانشگاه دورتموند

_دانشگاه بایروت

_دانشگاه هامبورگ

_دانشگاه هانوفر

_دانشگاه اشتوتگارت

_دانشگاه کلن

_دانشگاه روستوک

_دانشگاه کلن

دانشگاه کاسل

مهاجرت به آلمان از  طریق تحصیل

شرایط ورود به دانشگاه های آلمان جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

تحصیل در مقطع کارشناسی معمولا 4 سال بوده و فرد متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل باید معدل بالایی از 4 سال دبیرستان در دست داشته، همچنین قبولی آزمون سراسری در همان رشته یا رشته ای مرتبط با رشته ی مد نظر خود در کشورش را داشته باشد .که در غیر این صورت متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل باید در دوره های کالج یک ساله ی این کشور قبل از ورود به دانشگاه شرکت نموده و در آزمون نهایی کالج نمره قبولی را کسب نماید. این دوره جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل به منظور معادل سازی دیپلم شما با یک فرد آلمانی گذاشته می شود و تمامی آموزش ها به زبان آلمانی می باشند.

ابر کلمات کلیدی : مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل , ویزای تحصیلی آلمان , مهاجرت به آلمان برای تحصیل , شرایط تحصیل در آلمان , مهاجرت تحصیلی به آلمان , مهاجرت از طریق تحصیل , اقامت آلمان از طریق تحصیل , مهاجرت به آلمان


برچسب ها : مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل , ویزای تحصیلی آلمان , مهاجرت به آلمان برای تحصیل , شرایط تحصیل در آلمان , مهاجرت تحصیلی به آلمان , مهاجرت از طریق تحصیل , اقامت آلمان از طریق تحصیل , مهاجرت به آلمان ,
+ نوشته شده در چهارشنبه 28 فروردين 1398ساعت 11:13 توسط حامد نظرزاده | | تعداد بازدید : 2

امتیازبندی مهاجرت به هلند

امتیازبندی مهاجرت به هلند

اگر قصد مهاجرت به هلند از طریق کار، سرمایه گذاری و یا کارآفرینی را داشته باشید، باید در یک سیستم امتیازبندی مهاجرت به هلند که از طرف دولت هلند به این منظور تدوین شده است امتیازات لازم برای مهاجرت به هلند را کسب نمایید.در این مقاله جزئیات این سیستم امتیازبندی مهاجرت به هلند را بررسی می کنیم.

امتیازبندی مهاجرت به هلند

فاکتورهای امتیازبندی مهاجرت به هلند

فاکتورهایی در سیتم امتیازبندی مهاجرت به هلند وجود دارد که دارای امتیاز است و امتیازاتی که در این فاکتورهای سیستم امتیازبندی مهاجرت به هلند کسب می کنید موجب تایید و یا عدم تایید درخواست مهاجرت به هلند از این طریق می شود. این فاکتورها از شرایط مهاجرت به هلند در سیستم امتیازبندی مهاجرت به هلند به صورت زیر هستند :

- سن

- مدرک تحصیلی

- مدرک زبان

- سابقه کار

- سابقه کار یا تحصیل در هلند

- منافع برنامه اقتصادی تان

برای اطلاع از جزئیات بیشتر در رابطه با امتیازبندی مهاجرت به هلند می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

کلیدواژه ها : امتیازات لازم برای مهاجرت به هلند , راحت ترین راه مهاجرت به هلند , مهاجرت به هلند , شرایط مهاجرت به هلند , دفتر مهاجرتی شیراز , شرکت مهاجرتی شیراز , مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز


برچسب ها : امتیازات لازم برای مهاجرت به هلند , راحت ترین راه مهاجرت به هلند , مهاجرت به هلند , شرایط مهاجرت به هلند , دفتر مهاجرتی شیراز , شرکت مهاجرتی شیراز , مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز ,
+ نوشته شده در سه شنبه 27 فروردين 1398ساعت 10:35 توسط حامد نظرزاده | | تعداد بازدید : 2

تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل همواره در بین دانشجویان پرطرفدار و محبوب است. کیفیت آموزشی بالا، امکانات گسترده آموزشی، شهریه های پایین، برترین اساتید و دانشگاه ها در سطح بین المللی همه و همه موجب شده تا مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل مورد توجه بسیاری از مهاجران قرار گیرد. در این مقاله سعی داریم شرایط و قوانین مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را بررسی کنیم.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل باید حداقل مدرک دیپلم را داشته باسید. معدل دیپلم و ریزنمرات دبیرستان شما جهت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل بسیار مهم است. اکثر دانشگاه های کانادا به زبان انگلیسی تدریس می شوند و شما برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل باید حداقل مدرک آیلتس 6 را داشته باشید.

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

اولین قدم برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل گرفتن پذیرش از دانشگاه مورد نظرتان است. اکثر دانشگاه ها درخواست آنلاین دارند که شما می توانید با ارسال مدارک تحصیلی و ... به سایت دانشگاه مورد نظر درخواست خود را ارائه دهید و منتظر نتیجه بمانید. در صورتی که با درخواست مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل شما توسط دانشگاه موافقت شد، باید شهریه را پرداخت نمایید و مدارک خواسته شده را به سفارت کانادا تحویل دهید. بعد از مصاحبه ای که در سفارت برای شما ترتیب داده می شود و قبولی در آن ویزای تحصیلی کانادا برایتان صادر می گردد.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

بررسی هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل بستگی به فاکتورهای مختلفی از قبیل مقطع و رشته تحصیلی، دانشگاه مورد تحصیل و ... دارد. اما هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل و تحصیل در کانادا نسبت به بسیاری از کشورها از جمله انگلستان، استرالیا و آمریکا مناسب تر است. هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل برای دوره کارشناسی حدود 12000 تا 16000 دلار کانادا، برای دوره کارشناسی ارشد 12000 تا 18000 دلار کانادا و برای دوره دکترا 20000 دلار و بالاتر برآورد شده است.

کلیدواژه ها : تحصیل در کانادا , مهاجرت تحصیلی به کانادا , هزینه تحصیل در کانادا , شرایط تحصیل در کانادا , ویزای تحصیلی کانادا , شرایط لازم برای تحصیل در کانادا , دفتر مهاجرتی شیراز , شرکت مهاجرتی شیراز , مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز


برچسب ها : مهاجرت تحصیلی به کانادا , هزینه تحصیل در کانادا , شرایط تحصیل در کانادا , ویزای تحصیلی کانادا , شرایط لازم برای تحصیل در کانادا , دفتر مهاجرتی شیراز , شرکت مهاجرتی شیراز , مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز ,
+ نوشته شده در دوشنبه 26 فروردين 1398ساعت 11:30 توسط حامد نظرزاده | | تعداد بازدید : 2

تحصیل در ترکیه

تحصیل در ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

راهنمای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

اگر فردی علاقه مند به مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل باشد، باید به منظور اقامت و تحصیل در کشور ترکیه، یک ویزای دانشجویی داشته باشد. اگر ویزای دانشجویی ندارید، اجازه نخواهید داشت که در ترکیه اقامت و یا تحصیل کنید. ویزای دانشجویی جهت مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل باید از کنسولگری ترکیه کسب شود، که شما می توانید از نزدیک ترین سفارت محل اقامت خود درخواست کنید. برای این کار باید یک فرم درخواست ویزا را همراه با مدارک خاص مورد نیاز برای پردازش برای دریافت ویزای دانشجویی و مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل به دانشگاه ترکیه ارسال کنید.

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

دانشجویان متقاضی مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل باید نامه ی تایید دانشگاه خود را برای مطالعه به همراه تعدادی از مدارک دیگر به منظور ارسال، پیوست فرم درخواست ویزای خود کنند. برای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل و درخواست ویزای دانشجویی، باید مدارک زیر را آماده داشته باشید:

1. دانشجوی متقاضی مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل باید به نام خود حساب بانکی داشته باشد، اما حساب باید در ارز خارجی مانند یورو، دلار و GBP باشد، حساب جدید نیز قابل قبول است.

2. دانشجوی متقاضی مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل باید به رشته پزشکی برود؛ پزشکی فقط در بیمارستان دولتی انجام می شود.

3. اخذ گواهینامه پلیس

4. نامه حامی

5. نامه های پذیرش از موسسه

6. کپی پاسپورت با بیش از 90 روز اعتبار

7. گواهی پزشکی

8. بیانیه بانکی

9. هزینه پردازش

10. فرم درخواست مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل - می توانید از سفارت ترکیه در نزدیکی محل اقامت خود دریافت کنید.

11. اندازه تصاویر گذرنامه باید 2 باشد.

12. کپی بلیط برگشت پس از اتمام اقامت

(هزینه ویزا و مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل بستگی به اینکه از کدام کشور ویزا اعمال می شود، دارد).

چگونگی اعمال درخواست مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

درخواست پذیرش در هر دانشگاه / کالج در ترکیه، اولین قدم لازم جهت مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل است که باید فرم درخواست را برای دوره مورد نظری که مایل هستید، پر کنید. فرم درخواست باید قبل از آخرین تاریخ ذکر شده توسط موسسه به دانشگاه / کالج ارسال شود. در فرم درخواست مدارک آموزشی زیر باید پیوست آن باشد:

1. تمامی مدارک تحصیلی شما

2. در صورت لزوم، دوره زبانی بسته به دوره مورد نظر شما

3. هزینه پذیرش کالج برای دوره مورد نیاز شما

هنگامی که شما درخواست مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل خود را به دانشگاه / کالج ارسال کردید، باید برای دریافت نامه تایید خود از دانشکده برای دوره ای که در آن درخواست کرده اید منتظر بمانید. ابتدا باید هزینه اول تدریس را به کالج بسپارید تا نامه تأیید را بدست آورید و بعد از آن می توانید برای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل و اخذ ویزا درخواست کنید. هنگام درخواست ویزا باید درخواست ویزا را با چندین مدرک دیگر پیوست کنید و برای رسیدگی به پرونده درخواست ویزا به سفارت ترکیه در کشور خود بفرستید.

جزئیات ویزای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

هزینه های مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل: برای ویزای تک ورودی، هزینه درخواست ویزای غیرقابل برگشت پذیری 48 دلار آمریکا برای بیشتر درخواست های ویزا اعمال می شود.

زمان مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل: ممکن است هزینه های دیگری جهت مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل وجود داشته باشد که بودجه شما را تغییر دهد که به طور کلی شامل هزینه معاینه پزشکی، چک کردن های پلیس و ترجمه اسناد به زبان انگلیسی (در صورت لزوم) می باشد.

کلیدواژه ها : مهاجرت به ترکیه برای تحصیل ، تحصیل در ترکیه ، اقامت ترکیه از طریق تحصیل ، اقامت دائم ترکیه از طریق تحصیل ، شرایط تحصیل در ترکیه ، تحصیل کارشناسی در ترکیه ، تحصیل کارشناسی ارشد در ترکیه ، تحصیل دکترا در ترکیه ، هزینه تحصیل در ترکیه ، ویزای تحصیلی ترکیه ، شرایط تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم ، تحصیل رایگان در ترکیه ، شرایط تحصیل در ترکیه بدون کنکور ، دفتر مهاجرتی شیراز ، شرکت مهاجرتی شیراز ، مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز


برچسب ها : مهاجرت به ترکیه برای تحصیل , تحصیل در ترکیه , اقامت ترکیه از طریق تحصیل , اقامت دائم ترکیه از طریق تحصیل , شرایط تحصیل در ترکیه ,
+ نوشته شده در شنبه 24 فروردين 1398ساعت 11:36 توسط حامد نظرزاده | | تعداد بازدید : 2